Studio

Ekipa radia ONYX je tu da brine o Vašem dobrom raspoloženju. Radio je počeo sa radom maja 2005.godine. Nalazi se u ČELIĆU. Mi počinjemo malim ali sigurnim koracima da gradimo izgled naseg radia.Svakog dana naši vjerni slusaoci mogu da uživaju u dobrom izboru muzike,i druženju ovo je radio za sve nacije i generacije. Svi smo ovdje da bi se dobro zabavili i družili. Želimo Vam lijepe i prijatne trenutke uz naš Radio ONYX.

Osnova programa je kombinacija komercijalnog,muzičkog i zabavnog karaktera,a u okviru ovako postavljenog koncepta funkcioniše uspješno i informativni, kulturni i sportski program.

Signal sa frekvencije od 103,80 megaherca pokriva veći dio sjeveroistočne Bosne,što podrazumijeva oko 350.000 slušalaca.

  • Studio ONYX
❚❚
Stalni motivi našeg programa su uzbuđenje,zabava i avantura, i upravo tako vidimo svoju misiju.Ne plašimo se izazova.Ne marimo kada nas potcjenjuju.Prilagodljivi smo,obraćamo više pažnje na želje slusalaca, reagujemo brže i mijenjamo se lakše.Poštujemo tradiciju,ali ne želimo da robujemo starim navikama.

Svjesni smo da je ljudsko uho najveći senzor,zato poštujemo estetiku radiofonskog izraza.
Dovoljno je da kliknete na jedan od plejera na vrhu strane za slušanje našeg programa preko interneta, i već ste na dobrom putu da steknete nove prijatelje i budete korak bliži rodnom kraju.Programom motivišemo,stvaramo raspoloženje i postičemo emocije i razmišljanje.

Kemija Šadić
Voditelj
Uposlenica od 2018 godine.
Amela Čitaković
Voditelj
Uposlenica od 2013 godine.  
Amra Salkanović
Voditelj
Uposlenica od 2015 godine.
Studio ONYX 1
Studio ONYX 2
Studio ONYX 3
Studio ONYX 4
Studio ONYX 5
Studio ONYX 6
Studio ONYX 7
Studio ONYX 8
Studio ONYX 9