Marketing

Reklamirajte se na našem portalu

Na našem portalu nudimo mogućnost da povećate vašu prodaju i poboljšate vašu reklamu.

Vaša reklama je sa nama u cijelom svijetu

Mi možemo povećati prodaju, ojačati vaš brand i uticati na vaše rezultate.

 

 

REKLAMA JE SNAGA USPJEHA
Oglasite svoj proizvod, uslugu ili tvrtku i dopustite posjetiteljima da saznaju za Vas! Reklamirajte se na Studio ONYX portalu i investirajte u budućnost jer ako nešto niste oglasili, to kao i da ne postoji! Neka se o Vašem proizvodu ili usluzi priča i neka se Vaša reklama pamti.
Vaše je samo da nam se obratite, a mi ćemo se potruditi da se za Vas sazna, te da Vi na kraju budete zadovoljni uspjehom oglašavanja na našim medijima.

Nudimo Vam da se reklamirate na našem portalu, kao i na radio ferkfenciji 103,80 MHz RADIO GLAS GRINE STUDIO ONYX.

Postavlaljamo Vašu reklamu za vaš prodajni objekat sa osvrtom na nekoliko proizvoda iz vašeg asortimana uz mogućnost izmene, logo Vaše firme, kontakt telefon, mail, web adresu, ukratko opisati vaš asortiman i postaviti mapu sa tačnom lokacijomm gde se nalazi prodajni objekat.

Vaša reklama na našem portalu može se menjati u saradnji sa našim web dizajnerima i u saglasnosti sa našim uslovima korišćenja.

Biti prisutan na Internetu više nije samo stvar prestiža ili želje za praćenjem novih tehnologija. To je prioritet ukoliko želite moderno poslovati i biti dostupni svojim klijentima 24 sata dnevno.


Pokrivenost RGD Studio ONYX Čelić